Welkom

Coaching

Coaching en/of readingen (online)

Cursus

Online cursus: Loslaten, Innerlijk kind, Zelfliefde en meer!

LiveSale

Beurzen

Tijdens LiveSale of beurzen, leuke aanbiedingen!

Gratis levering

Gratis verzending vanaf €100

Nieuwe aanwinsten

Nieuw binnen 🙂

Populaire kaartendecks

Orakel van Erithacus

Een betoverend orakel kaartendeck met 32 kaarten vol krachtige boodschappen. Elk kaartje draagt een unieke energie die inzichten biedt voor je spirituele reis. Ontdek de verborgen symboliek en wijsheid en laat je leiden door de boodschappen van Erithacus op het pad van zelfontdekking en transformatie.

Livesale @ TikTok

LiveSale Boxen

Coaching/Reading

Boek hier een online coaching of reading

Workshops

Alles over workshops en aanmelden

Aanbod online trainingen

Onze online trainingen, waar je jezelf voor kunt inschrijven:

Loslaten kun je leren

Heel je innerlijk kind

De kracht van Orakelkaarten

Manifesteren kun je leren

Categorieën

Edelstenen

Spiritueel wonen

Orakel/Inzichtkaarten

Stickers

⭐⭐⭐⭐⭐

Rust in een gejaagde maatschappij

In een gejaagde wereld die altijd in beweging lijkt te zijn, vind ik mijn rust in de verbinding met edelstenen, spiritualiteit en de natuur. Als iemand met gebreken leerde ik waardevolle lessen over het omarmen van mijn eigen tempo en het koesteren van momenten van stilte te midden van de gejaagdheid. In de warmte van de zon, de rust van het bos en het zachte gefluister van de wind, vind ik een diepgaande rust die me omhult en geneest. Het is in deze momenten van verbondenheid dat ik mezelf kan accepteren zoals ik ben, met al mijn gebreken en onvolkomenheden. Juist daar, te midden van de spirituele essentie van het universum en de helende kracht van de natuur, vind ik de kracht om te bloeien en te groeien, ondanks mijn struggle in het dagelijkse leven. Het is een persoonlijke reis van zelfacceptatie en mildheid, waarbij ik mezelf toesta om mijn eigen grenzen te respecteren en mijn behoeften te erkennen. In die kostbare momenten van rust vind ik de kracht om te bloeien.

Patricia

Ervaringsdeskundige & Fotografe (Creatief onderneemster)

X