Herinneringen en Verdriet

De kaartjes laten mij zien dat je veel in je hoofd zit, veel in herinneringen. En dat maakt je verdrietig, het doet zoveel pijn om hier aan terug te denken, nu alles zo anders is…Zo het tegenovergestelde van wat ooit was. Gebruik deze herinneringen om te kijken waar je niet meer naartoe wilt, maar naar wat er veranderd moet worden in je leven om te worden wie jij zo graag wilt zijn. Vertrouw op het universum dat ook voor jou het allemaal weer mooi gaat worden, je hartekreet wordt echt gehoord <3 Het is belangrijk dat je veel rust, goed naar de signalen van je lichaam gaat luisteren. Je bent moe en mentaal uitgeput. Om door te kunnen in je transformatie is het echt heel belangrijk dat je ook eens de schakelaar uit zet. Kies hier en nu voor jou, om hiervan in de toekomst de vruchten te mogen plukken. Alles zal dan op haar plaats vallen. Je bent het waard, jij bent mooi zoals je bent en om wie je bent <3

Neem mee wat resoneert en laat los wat niet past. <3 
Be like a Lotus, be Zen, Be You  ğŸ™<3 

About the Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze vind je misschien ook leuk

X