Uit het Hart

Gisteren was het dan eindelijk zover!!!! Yessss ik kreeg een berichtje van de drukker dat de door mij bestelde decks klaar lagen om op gehaald te worden. Ik ben de auto ingesprongen en meteen die kant op gereden. Toen ik de decks zo op de balie zag liggen, ging er een golf van blijdschap en vooral trots door mij heen. Wat voelde ik mijzelf goed, na zware maanden waar ik uit kwam was dit wel echt een heel erg welkom gevoel! Er waren een hele hoop decks te vinden, en ook hele mooie. Maar ik bleef toch qua inzichtdecks, de Nederlandstalige missen. Engels is voor mij wel oke, maar dat is niet voor iedereen zo. Je interpreteert de kaarten in het Engels toch weer heel anders als in het Nederlands. Ik leg veel op de liefde en relatie’s en daarin was het al helemaal een No Go wat betreft de Nederlandstalige decks. Aangezien ik fotografe ben van beroep, en mijn weg ontzettend goed weet te vinden binnen het grafische stukje hiervan ben ik er eens goed voor gaan zitten. Ik keek naar wat decks die ik vanuit het buitenland had laten komen, en dacht….Maar dit moet er ook in het Nederlands komen. Ik heb de decks stuk voor stuk bekeken, ik heb gegoogled en bedacht mijzelf, Patries dat kan jij ook. Ik loop zelf in het leven ook tegen dingen aan, heb veel meegemaakt..Waarom die pijn en ervaringen niet omzetten in woorden. En zo is het deck Uit het Hart ontstaan. Teksten uit het leven gegrepen, gevoelens uit het leven gegrepen. Thema’s die in elke relatie en/of huwelijk wel naar boven komen drijven. Eigenlijk heb ik mijn leven in het kort samen gevat in dit deck, en ik hoop hiermee anderen te kunnen helpen om meer inzicht in hun relatie te geven. Wat speelt er onbewust, waar moet je aan werken? Ik hoop dat anderen net zoveel voelen vanuit het deck, als dat ik dat doe. Ik leg er dagelijks kaartjes mee, en ik kan je verklappen dat ze echt de vinger op de zere plek weten te leggen.

About the Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze vind je misschien ook leuk

X