Boodschap voor vandaag

De kaarten laten mij vandaag zien, dat het echt niet goed met je gaat! (weet dat je gezien wordt en er niet alleen voor staat) Je hebt teveel hooi op je vork genomen, en dacht dat je daarin steun had in een vriendschap. Je bent gevoel voor vriendschap gaan verwarren met twijfel over verliefdheid. En hierdoor is de vriendschap bekoelt. Dit heeft je het laatste zetje gegeven, en denk je er alleen voor te staan. Je hebt geen zin meer om uit bed te komen, en je dagen zijn donker en grauw, hierdoor voel je behoorlijk depressief. Je bent aan het rondrennen in een oud patroon, oude cirkels en je weet niet meer hoe je die kunt doorbreken. Durf om hulp te vragen, zet de eerste stap om de zon weer toe te laten in je hart. Er zijn handen naar je uitgestoken maar die moet je wel willen/kunnen zien EN durven pakken. Lieverd, je hoeft het niet alleen te doen. Zeg ja tegen jezelf, zeg ja tegen het leven <3 ğŸ™

Neem mee wat resoneert, laat los wat niet past ğŸ™ğŸ™ğŸ™

Be Zen, Be like a Lotus, Be you <3 ğŸ™

About the Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze vind je misschien ook leuk

X