Boodschap voor vandaag

Be zen, Be Like a Lotus, Be You

De komende periode is het voor jou heel belangrijk dat jij eens goed in de spiegel naar jezelf gaat kijken. Gooi die deken van onzekerheid van je af, zeg wel 100x op een dag dat je het waard bent om voor te kiezen, dat je het waard bent om een fijn leven te mogen hebben. Lieverd het is tijd om te kiezen voor JOU. Je zelfvertrouwen is zo fragiel en dat wordt alleen maar sterker door in het hier en nu voor jezelf te kiezen. Je bent het waard! Zodra je dit eigen gaat maken zul je zien dat je veel meer rust in je bolletje gaat krijgen, en dat daardoor ruimte komt om weer balans in je leven te brengen. Vind de rust om weloverwogen keuzes te maken, doe het niet impulsief maar ga met jezelf in gesprek. Wat gaat het je opbrengen, waar heb je controle over. Denk vooral na over het lange termijn effect, want het korte termijn effect is gewoon lastig. Je gaat een nieuwe transformatie in, en dat is dat ook jij er toe doet en dat jij in het hier en nu voor JEZELF gaat kiezen. Er zullen nieuwe deuren opengaan, je zult nieuwe mensen leren kennen maar gaat ook afscheid nemen van dat wat niet meer bij je past. <3

Je kunt het, je bent het waard, begin nu met van jezelf te houden en kies JIJ!

Neem mee wat resoneert, en laat los wat niet bij je past 🙏🙏🙏

Be zen, Be Like a Lotus, Be You <3 🙏

About the Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze vind je misschien ook leuk

X